Tiendas Arriaga Asociados en Centre Comercial Montigalà

  Arriaga Asociados

  • De lunes a sábado de 9:30h a 22h.

  Arriaga Asociados és una firma d’advocats d’implantació nacional que té una de les seves oficines al Centre Comercial Montigalà de Badalona. Arriaga Asociados té com a principal missió facilitar serveis jurídics de qualitat als ciutadans, de manera senzilla i propera.

  Els nostres advocats, economistes, auditors i documentalistes poden resoldre tot tipus de consultes de dret del consumidor, ja que estan especialitzats en casos de clàusules sol, hipoteques multidivisa, preferents, dret bancari i financer, divorcis, herències o problemes relacionats amb promocions immobiliàries i cooperatives. Arriaga Asociados dona també serveis d’assessorament pre contractual, testaments i incapacitacions.

  A Arriaga Asociados, del Centre Comercial Montigalà, t’oferim atenció personalitzada i una primera consulta totalment gratuïta.

  La nostra experiència i el nostre treball ens avalen: més de 53.848 persones han confiat en nosaltres, tenim un 99% d’èxit davant els tribunals, hem guanyat més de 20.000 sentencies i estem reclamant més de 800 milions d’euros. La nostra implicació amb els nostres representats és màxima i posem a la seva disposició qualsevol dels 21 despatxos professionals que Arriaga Asociados té repartits per tot el territori nacional. Un d’ells està al Centre Comercial Montigalà.

  L’assessorament que ofereix Arriaga Asociados a totes aquelles persones afectades es pot sol·licitar a la nostra oficina de Montigalà.